КАБУКИ ЧЕТКА

849,00 ден

Кратка и мека четка со остри влакненца, идеална за аплицирање течна пудра која нуди оптимална моментална покривност.

ПРОИЗВЕДЕНО ВО КИНА

4140/509

Стави во кошничка