ЕЛЕК СО НАПРЕЧНА ПЛЕТКА И УКРАСНИ ВЕЗЕНИ ТОПЧИЊА

Елек со напречна плетка, заоблен изрез и панделки на страните.

1.190,00 MKD

Боја Среднозелена | 1473/567

Изберете величина

  • 9-12 months (80 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка
  • Опцијата „Проверете ја достапноста во продавниците“ е привремено деактивирана.

може да ви се допадне и