ЕЛЕК СО КОНТРАСТНИ ЏЕБОВИ И ОЗНАКА

999,00 ден

Елек со V-изрез и нитни долж предниот дел. Предни надворешни џебови со ознака.

Синкава | 5431/578

Изберете величина

Стави во кошничка