ЕДНОБОЈНИ ПАТИКИ

Контрастни патики од говедска кожа и памук. Прицврстување со две лепенки. Памучна влошка и постава. Гумен ѓон.

STARFIT®- Флексибилна техничка влошка од полиуретанска пена за поголема удобност.

JOIN LIFE Care for fiber & planet: најмалку 50% органски памук и Join Life штавена кожа.

1.490,00 MKD

Боја Зелена каки | 6415/830

Изберете величина

 • EU 18 (11cm)
 • EU 19 (11,5cm )
 • EU 20 (12,5cm)
 • EU 21 (13cm)
 • EU 22 (13,5cm)
 • EU 23 (14,5cm)
 • EU 24 (15cm)
 • EU 25 (15,5cm)
 • EU 26 (16,5cm)
 • EU 27 (17cm)
 • EU 28 (17,5cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и