ЕДНОБОЈНА МАИЦА

Маица со кружен изрез и долги ракави.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Боја на мраз | 1887/665

499,00 MKD-20%399,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

  • 6 години (116 cm)
  • 7 години (122 cm)
  • 8 години (128 cm)
  • 9 години (134 cm)
  • 10 години (140 cm)
  • 11-12 години (152 cm)
  • 13-14 години (164 cm)

Стави во кошничка

  • Опцијата „Проверете ја достапноста во продавниците“ е привремено деактивирана.