ЕДНОБОЈНА МАИЦА

Маица со кружен изрез и долги ракави.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Боја на мраз | 1887/665

499,00 MKD

Изберете величина

 • 6 години (116 cm)
 • 7 години (122 cm)
  Слични производи 
 • 8 години (128 cm)
  Слични производи 
 • 9 години (134 cm)
  Слични производи 
 • 10 години (140 cm)
  Слични производи 
 • 11-12 години (152 cm)
  Слични производи 
 • 13-14 години (164 cm)
  Слични производи 

Стави во кошничка

Процесирај нарачка