ЕДНОБОЕН СПОРТСКИ КОМПЛЕТ СО КАЧУЛКА

1.190,00 MKD

Дводелен комплет. Блузон со качулка со кружен изрез и долги ракави. Панталони со еластичен колан и предни прилагодливи врвки. Ребрести рабови.
Ова пакување е неделиво и мора целосно да се врати.

Лапорец-сива | 1880/809

Изберете величина

  • 3-6 месеци (68 cm)
  • 6-9 месеци (74 cm)
  • 9-12 месеци (80 cm)
  • 12-18 месеци (86 cm)
  • 18-24 месеци (92 cm)
  • 2-3 години (98 cm)
  • 3-4 години (104 cm)
  • 4-5 години (110 cm)
  • 5-6 години (116 cm)

Стави во кошничка