ЕДНОБОЕН ПЛИШЕН КОМПЛЕТ

Дводелен комплет. Блузон со заоблен изрез и долги ракави. Ребрести рабови. Панталони со еластичен појас и приспособливи предни врвки. Заден надворешен џеб. Еластична ткаенина.
Се продава како неделиво пакување. Мора да се врати целото пакување.

JOIN LIFE Care for fiber: најмалку 50% органски памук.

1.190,00 MKD

Боја Бледовиолетова | 9853/565

Изберете величина

 • 3-6 months (68 cm)
  Слични производи 
 • 6-9 months (74 cm)
  Слични производи 
 • 9-12 months (80 cm)
  Слични производи 
 • 12-18 months (86 cm)
 • 18-24 months (92 cm)
 • 2-3 years (98 cm)
 • 3-4 years (104 cm)
 • 4-5 years (110 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и