ЕДНОБОЕН ПЛИШЕН КОМПЛЕТ

1.190,00 MKD

Дводелен плишен комплет. Блузон со качулка и долги ракави. Панталони со еластичен колан и ребрести долни делови.
Ова пакување е неделиво и целосно ќе се врати.

Маслинесто зелена | 1880/532

Изберете величина

  • 3-6 месеци (68 cm)
  • 6-9 месеци (74 cm)
  • 9-12 месеци (80 cm)
  • 12-18 месеци (86 cm)
  • 18-24 месеци (92 cm)
  • 2-3 години (98 cm)
  • 3-4 години (104 cm)
  • 4-5 години (110 cm)

Стави во кошничка