ЕДНОБОЕН ПАРИЧНИК

Еднобоен паричник. Три отвори за картички однатре, преграда за банкноти и џеб за монети со копче за притискање. Достапен е во неколку бои.

Висина x Должина x Ширина: 9 x 11 x 1cm.

799,00 MKD

Боја Црна | 3805/820

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и