ЕДНОБОЕН КОМБИНЕЗОН СО ТЕКСТУРА

Еднобоен комбинезон без ракави и со кружен изрез. Предно закопчување со копчиња. Предни надворешни џебови.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Виолетова | 5431/806

1.190,00 MKD-40%699,00 MKD

Изберете величина

 • 9-12 months (80 cm)
 • 12-18 months (86 cm)
  Слични производи 
 • 18-24 months (92 cm)
 • 2-3 years (98 cm)
  Слични производи 
 • 3-4 years (104 cm)
  Слични производи 

Стави во кошничка

Процесирај нарачка