ДОЛГИ ЧОРАПИ СО КРИВА ПЛЕТКА

Долги чорапи со крива плетка.

449,00 MKD

Боја Песок | 1554/737

Изберете величина

  • 28-30
  • 31-33
  • 34-36
  • 37-40

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и