ДВОСТРАН КАПУТ СО ВЕШТАЧКО КРЗНО

Капут со качулка и долги подвиткани ракави. Предно закопчување со копчиња. Предни надворешни џебови. Украсни шевови. Двостран дел со вештачко крзно.

JOIN LIFE Care for fiber: најмалку 25% рециклиран полиестер.

2.290,00 MKD

Боја Кафеава | 3791/564

Изберете величина

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка