ГУМИРАН ПАРИЧНИК

Еднобоен паричник. Гумирана надворешност. Во внатрешноста има три отвори за картички, преграда за банкноти и џеб за документи. Достапен во неколку бои.

Висина х Должина х Ширина 9 x 11 x 1 cm.

799,00 MKD

Боја Црна | 3800/820

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и