ГУМЕНИ КЛОМПИ

Лесни и флексибилни гумени кломпи. Ремче околу задниот дел за подобро прилагодување. Дебел ѓон.

1.190,00 MKD

Боја Портокалова како цигла | 8723/830

Изберете величина

  • EU 22 (13,5cm)
  • EU 23 (14,5cm)
  • EU 24 (15cm)
  • EU 25 (15,5cm)
  • EU 26 (16,5cm)
  • EU 27 (17cm)
  • EU 28 (17,5cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и