БОУЛИНГ ТАШНА СО ЗРНЕСТА ТЕКСТУРА

Боулинг ташна. Надворешен дел со зрнеста текстура. Главната преграда се закопчува со патент и има четири внатрешни џебови, од кои едниот се закопчува со патент. Две рачки и прилагодлива и одвоива прерамка за на рамо. Достапна во неколку бои.

Висина х Должина х Ширина 32 x 48 x 25 cm.

Црна | 3103/820

3.590,00 MKD

Стави во кошничка

Процесирај нарачка