БОДИ СО МАРГАРИТКИ

Боди со кружен изрез и долги ракави. Отвор во облик на солза со нитна на грбот.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Светла екру | 3905/550

699,00 MKD

Изберете величина

  • 0-1 months (56 cm)
    Слични производи 
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка