БОДИ НА РИГИ

Боди со кружен изрез без ракави. Отвор во облик на солза со копче на грбот и закопчување со копчиња на притискање на долниот дел.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Светлопортокалова | 4805/626

699,00 MKD-40%399,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Стави во кошничка