БЛУЗОН SNOOPY ® PEANUTS

Блузон со широк заоблен изрез и долги ракави. Дезен со SNOOPY ® PEANUTS однапред и одназад. Ребрести рабови.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

1.190,00 MKD

Боја Црна | 4805/798

Изберете величина

 • 6 years (116 cm)
  Слични производи 
 • 7 years (122 cm)
  Слични производи 
 • 8 years (128 cm)
 • 9 years (134 cm)
  Слични производи 
 • 10 years (140 cm)
  Слични производи 
 • 11-12 years (152 cm)
  Слични производи 
 • 13-14 years (164 cm)
  Слични производи 

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и