БЛУЗОН СО НАШИЕН СЛОГАН

1.190,00 ден
699,00 ден

Блузон со кружен изрез и долги ракави. Нашивка со слоган на предниот дел. Ребрести рабови.

Светлосина | 3037/605

Изберете величина

Овој производ е поголем од вообичаеното.

Стави во кошничка