БЛУЗОН СО ВЕШТАЧКИ БИСЕРИ НА ИЗРЕЗОТ

1.190,00 ден
699,00 ден

-41%Од 26.06 во 21:00

Блузон со кружен изрез и долги ракави. Ребрести рабови. Предни вештачки бисери на изрезот.

Екру | 2795/609

Изберете величина

Стави во кошничка