БАНДАНА СО ГЕОМЕТРИСКИ ДЕЗЕН

Бандана изработена од лесна ткаенина.

Димензии: 60 x 60 cm.

499,00 MKD

Боја Боја на камила | 1271/301

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и