Gavekvittering

Hjælp
Betaling med gavekvittering

Nyttige oplysninger om gavekvitteringen:

• Kvittering uden pris. Det vigtigste kendetegn er, at gavekvitteringen ikke inkluderer varernes pris.
  • Personlige meddelelser. Når du vælger muligheden Gavekvittering, kan du personificere dit køb med en kort meddelelse, som vi vedlægger i din ordre.
  • Bytte eller returnere. Personen, der modtager en vare købt med en gavekvittering, har mulighed for at lave bytninger eller returneringer i vores forretninger eller anmode om en returnering fra Zara.com webstedet (pc-version) .