XHUP XHINS I SHKURTËR Detaje

 

E zezë - 3643/079

Xhup i shkurtër me jakë me kapak përpara dhe mëngë të gjata. Xhepat në pjesën e përparme me kapak. Mbyllja e përparme me kopsa metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 95% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHUP XHINS I SHKURTËR të Zara-s
Pamje 2 nga XHUP XHINS I SHKURTËR të Zara-s
Pamje 3 nga XHUP XHINS I SHKURTËR të Zara-s
Pamje 4 nga XHUP XHINS I SHKURTËR të Zara-s
Pamje 5 nga XHUP XHINS I SHKURTËR të Zara-s
Pamje 6 nga XHUP XHINS I SHKURTËR të Zara-s
Pamje 7 nga XHUP XHINS I SHKURTËR të Zara-s
Pamje 8 nga XHUP XHINS I SHKURTËR të Zara-s
Pamje 9 nga XHUP XHINS I SHKURTËR të Zara-s