XHUP XHINS I SHKURTËR ME PRERJE TË GJERË Detaje

 

E kaltër e thellë - 5252/076

Xhup i shkurtër i gjerë me jakë me kapak përpara dhe mëngë të gjata. Xhepa të mëdhenj me kapak përpara dhe anësore të fshehur në tegel. Palë me finiturë me thekë. Mbyllja përpara me kopsa metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHUP XHINS I SHKURTËR ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 2 nga XHUP XHINS I SHKURTËR ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 3 nga XHUP XHINS I SHKURTËR ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 4 nga XHUP XHINS I SHKURTËR ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 5 nga XHUP XHINS I SHKURTËR ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 6 nga XHUP XHINS I SHKURTËR ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 7 nga XHUP XHINS I SHKURTËR ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 8 nga XHUP XHINS I SHKURTËR ME PRERJE TË GJERË të Zara-s