XHUP MOTORISTËSH LËKURE E VËRTETË Detaje

 

E zezë - 5479/200

Xhup me jakë dhe kapak me mëngë të gjata. Xhepa përpara me zinxhir metalik. Detaj me iliqe në supe. Mbyllje e përparme me zinxhir metalik.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM


  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHUP MOTORISTËSH LËKURE E VËRTETË të Zara-s
Pamje 2 nga XHUP MOTORISTËSH LËKURE E VËRTETË të Zara-s
Pamje 3 nga XHUP MOTORISTËSH LËKURE E VËRTETË të Zara-s
Pamje 4 nga XHUP MOTORISTËSH LËKURE E VËRTETË të Zara-s
Pamje 5 nga XHUP MOTORISTËSH LËKURE E VËRTETË të Zara-s
Pamje 6 nga XHUP MOTORISTËSH LËKURE E VËRTETË të Zara-s
Pamje 7 nga XHUP MOTORISTËSH LËKURE E VËRTETË të Zara-s