XHUP ME PALA Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 2674/401

Xhup i shkurtër me jakë të lartë dhe mëngë të gjata. Pëlhure e kombinuar me një ngjyrë. Detaje me flutura. Pjesa poshtë me finiturë elastike. Mbyllje përpara me zinxhir.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHUP ME PALA të Zara-s
Pamje 2 nga XHUP ME PALA të Zara-s
Pamje 3 nga XHUP ME PALA të Zara-s
Pamje 4 nga XHUP ME PALA të Zara-s
Pamje 5 nga XHUP ME PALA të Zara-s
Pamje 6 nga XHUP ME PALA të Zara-s
Pamje 7 nga XHUP ME PALA të Zara-s
Pamje 8 nga XHUP ME PALA të Zara-s
Pamje 9 nga XHUP ME PALA të Zara-s
Pamje 10 nga XHUP ME PALA të Zara-s