XHUP IMITIM LËKURE Detaje

 

Rozë e mesme - 9815/002

Xhup me jakë me kapak përpara me mëngë të gjata me mansheta me pala. Xhepa të mëdhenj me kapak përpara. Palë me iliqe anësore. Mbërthesë tek pjesa e përparme me perçina.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 2 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 3 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 4 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 5 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 6 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 7 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 8 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 9 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s