XHUP IMITIM LËKURE Detaje

 

E zezë - 3427/003

Xhup me jakë dhe kapak përpara me mëngë të gjata. Xhepa përpara me zinxhir metalik. Detaj me iliqe në supe dhe poshtë. Mbyllje e përparme me zinxhir metalik.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 2 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 3 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 4 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 5 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 6 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 7 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 8 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 9 nga XHUP IMITIM LËKURE të Zara-s