XHUP I PALOSSHËM Detaje

 

Argjend - 3427/012

Xhup kundra ujit i shkurtër me jakë të lartë dhe kapuç të rregullueshëm me lidhëse. Mëngë të gjata të mbyllura me llastik. Xhepa përpara dhe xhep mbrapa i brendshëm i konvertueshëm në një qese për ta transportuar. Palë e rregullueshme me lidhëse elasktike. Mbërthesë në pjesën e përparme me zinxhir.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHUP I PALOSSHËM të Zara-s
Pamje 2 nga XHUP I PALOSSHËM të Zara-s
Pamje 3 nga XHUP I PALOSSHËM të Zara-s
Pamje 4 nga XHUP I PALOSSHËM të Zara-s
Pamje 5 nga XHUP I PALOSSHËM të Zara-s
Pamje 6 nga XHUP I PALOSSHËM të Zara-s
Pamje 7 nga XHUP I PALOSSHËM të Zara-s
Pamje 8 nga XHUP I PALOSSHËM të Zara-s
Pamje 9 nga XHUP I PALOSSHËM të Zara-s
Pamje 10 nga XHUP I PALOSSHËM të Zara-s