XHUP I KOMBINUAR ME TYL Detaje

 

E zezë - 1255/008

Xhaketë pa jakë dhe me mëngë të gjata. Detaj pëlhure të kombinuar me një ngjyrë. Xhepa anash. Mbërthesë në pjesën e përparme me zinxhir.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHUP I KOMBINUAR ME TYL të Zara-s
Pamje 2 nga XHUP I KOMBINUAR ME TYL të Zara-s
Pamje 3 nga XHUP I KOMBINUAR ME TYL të Zara-s
Pamje 4 nga XHUP I KOMBINUAR ME TYL të Zara-s
Pamje 5 nga XHUP I KOMBINUAR ME TYL të Zara-s
Pamje 6 nga XHUP I KOMBINUAR ME TYL të Zara-s
Pamje 7 nga XHUP I KOMBINUAR ME TYL të Zara-s
Pamje 8 nga XHUP I KOMBINUAR ME TYL të Zara-s
Pamje 9 nga XHUP I KOMBINUAR ME TYL të Zara-s
Pamje 10 nga XHUP I KOMBINUAR ME TYL të Zara-s
Pamje 11 nga XHUP I KOMBINUAR ME TYL të Zara-s