XHUP I GJATË

Pallto me mbushje me kapuç dhe mëngë të gjata me finiturë me llastik. Mbërthim me perçina përpara. Xhepa të përparmë. Pëlhura e brendshme me kontrast.

4.990 ALL

Ngjyra Akull | 1255/600

Zgjidh masën

  • 6 years (116 cm)
  • 7 years (122 cm)
  • 8 years (128 cm)
  • 9 years (134 cm)
  • 10 years (140 cm)
  • 11-12 years (152 cm)
  • 13-14 years (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë