XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA Detaje

 

Gri e errët - 6045/034

Xhinse me pëlhurë pak elastike për rehati më të madhe me bel të lartë dhe pesë xhepa. Efekt të zbardhura dhe palë me finiturë pa tegel. Detaje të grisura në pjesën e përparme. Mbërthesë te pjesa e sipërme me zinxhir dhe kopsë metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA të Zara-s
Pamje 5 nga XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA të Zara-s
Pamje 6 nga XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA të Zara-s
Pamje 7 nga XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA të Zara-s
Pamje 8 nga XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA të Zara-s
Pamje 9 nga XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA të Zara-s