XHINSE TË NGUSHTA BAZIKE

Xhinse skinny fit me qemer të brendshëm të rregullueshëm dhe mbërthim me kopsë përpara. Pesë xhepa.

1.790 ALL

Ngjyra Kaki | 1506/501

Zgjidh masën

  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë