XHINSE TË GJERA SHUMË TË GJATA Detaje

 

I bardhë - 6855/048

Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa dhe prerje të gjerë te këmbët. Mbyllje përpara me zinxhir dhe kopsë metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHINSE TË GJERA SHUMË TË GJATA të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE TË GJERA SHUMË TË GJATA të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE TË GJERA SHUMË TË GJATA të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE TË GJERA SHUMË TË GJATA të Zara-s
Pamje 5 nga XHINSE TË GJERA SHUMË TË GJATA të Zara-s
Pamje 6 nga XHINSE TË GJERA SHUMË TË GJATA të Zara-s
Pamje 7 nga XHINSE TË GJERA SHUMË TË GJATA të Zara-s