XHINSE SHUMË TË NGUSHTA DHE ELASTIKE ME BEL TË LARTË Detaje

 

I bardhë - 5520/003

Xhinse prej pëlhure shumë elastike dhe bel shumë të lartë që thekson belin dhe përshtatet me formën e trupit falë elasticitetit të tij. Xhepa mbrapa. Mbërthesë e përparme me zinxhir dhe kopsë metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 75% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

6 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHINSE SHUMË TË NGUSHTA DHE ELASTIKE ME BEL TË LARTË të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE SHUMË TË NGUSHTA DHE ELASTIKE ME BEL TË LARTË të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE SHUMË TË NGUSHTA DHE ELASTIKE ME BEL TË LARTË të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE SHUMË TË NGUSHTA DHE ELASTIKE ME BEL TË LARTË të Zara-s
Pamje 5 nga XHINSE SHUMË TË NGUSHTA DHE ELASTIKE ME BEL TË LARTË të Zara-s
Pamje 6 nga XHINSE SHUMË TË NGUSHTA DHE ELASTIKE ME BEL TË LARTË të Zara-s
Pamje 7 nga XHINSE SHUMË TË NGUSHTA DHE ELASTIKE ME BEL TË LARTË të Zara-s
Pamje 8 nga XHINSE SHUMË TË NGUSHTA DHE ELASTIKE ME BEL TË LARTË të Zara-s
Pamje 9 nga XHINSE SHUMË TË NGUSHTA DHE ELASTIKE ME BEL TË LARTË të Zara-s