XHINSE PRERJE E LIRSHME Detaje

 

E kaltër - 8727/063

Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Efekt të zbardhura. Finiturë me palë të përthyer. Detaje me pensa përpara. Mbyllje përprara me zinxhir dhe kopsë metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHINSE PRERJE E LIRSHME të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE PRERJE E LIRSHME të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE PRERJE E LIRSHME të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE PRERJE E LIRSHME të Zara-s
Pamje 5 nga XHINSE PRERJE E LIRSHME të Zara-s
Pamje 6 nga XHINSE PRERJE E LIRSHME të Zara-s