XHINSE PRERJE E DREJTË ME BEL TË LARTÉ Detaje

 

E bardhë e thyer - 9123/031

Xhinse me bel të lartë dhe prerje të drejtë me pesë xhepa. Efekt të zbardhura dhe palë me finiturë pa tegel. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

4 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHINSE PRERJE E DREJTË ME BEL TË LARTÉ të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE PRERJE E DREJTË ME BEL TË LARTÉ të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE PRERJE E DREJTË ME BEL TË LARTÉ të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE PRERJE E DREJTË ME BEL TË LARTÉ të Zara-s
Pamje 5 nga XHINSE PRERJE E DREJTË ME BEL TË LARTÉ të Zara-s
Pamje 6 nga XHINSE PRERJE E DREJTË ME BEL TË LARTÉ të Zara-s
Pamje 7 nga XHINSE PRERJE E DREJTË ME BEL TË LARTÉ të Zara-s
Pamje 8 nga XHINSE PRERJE E DREJTË ME BEL TË LARTÉ të Zara-s