XHINSE MOM FIT

Xhinse me bel të lartë me pesë xhepa. Efekt të zbardhura. Mbyllja përpara me zinxhir dhe kopsë metalike.

LARTËSIA E MODELIT: 177 CM

3.490 ALL

Ngjyra E zezë | 8197/033

Zgjidh masën

  • 32
  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42
  • 44
  • 46

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë