XHINSE MOM FIT

Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Efekt i dalë boje. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.

JOIN LIFE Care for fiber: 100% pambuk organik.

3.490 ALL

Ngjyra Gri në bojëqielle | 8197/031

Zgjidh masën

  • 32
  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42
  • 44
  • 46

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë