XHINSE KULOT ME BEL TË LARTË Detaje

 

I bardhë - 5520/019

Jeans culotte me bel të lartë dhe pesë xhepa. Detaje me arna të gjëra. Mbyllje në pjesën e sipërme me zinxhir dhe kopsë.


GJATËSI MODELI: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

4 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHINSE KULOT ME BEL TË LARTË të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE KULOT ME BEL TË LARTË të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE KULOT ME BEL TË LARTË të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE KULOT ME BEL TË LARTË të Zara-s
Pamje 5 nga XHINSE KULOT ME BEL TË LARTË të Zara-s
Pamje 6 nga XHINSE KULOT ME BEL TË LARTË të Zara-s
Pamje 7 nga XHINSE KULOT ME BEL TË LARTË të Zara-s
Pamje 8 nga XHINSE KULOT ME BEL TË LARTË të Zara-s