XHINSE HI RISE WIDE LEG Detaje

 

I bardhë - 6045/022

Xhinse me bel të lartë me xhepa përpara dhe xhepa të mëdhenj mbrapa. Detaje me pensa përpara. Mbyllje përpara me zinxhir dhe kopsë metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHINSE HI RISE WIDE LEG të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE HI RISE WIDE LEG të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE HI RISE WIDE LEG të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE HI RISE WIDE LEG të Zara-s
Pamje 5 nga XHINSE HI RISE WIDE LEG të Zara-s
Pamje 6 nga XHINSE HI RISE WIDE LEG të Zara-s
Pamje 7 nga XHINSE HI RISE WIDE LEG të Zara-s
Pamje 8 nga XHINSE HI RISE WIDE LEG të Zara-s