XHINSE HI RISE TË NGUSHTA POSHTË Detaje

 

I bardhë - 6688/049

Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Detaje me pensa përpara. Mbërthesë te pjesa e sipërme me zinxhir dhe kopsë metalike.JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 15% pambuk i ricikluar.
Prodhimi i pëlhurave të ricikluara ka një impakt më të ulët mjedisor; konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHINSE HI RISE TË NGUSHTA POSHTË të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE HI RISE TË NGUSHTA POSHTË të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE HI RISE TË NGUSHTA POSHTË të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE HI RISE TË NGUSHTA POSHTË të Zara-s