XHAKETË XHINS E SHKURTËR Detaje

 

E zezë - 5252/074

Xhup i shkurtër me jakë me kapak përpara dhe mëngë të gjata të gjera. Xhepa të mëdhenj me kapak përpara. Mbyllja e përparme me kopsa metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË XHINS E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË XHINS E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË XHINS E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË XHINS E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË XHINS E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË XHINS E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË XHINS E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 8 nga XHAKETË XHINS E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 9 nga XHAKETË XHINS E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 10 nga XHAKETË XHINS E SHKURTËR të Zara-s