XHAKETË STIL NEOPRENO ME RRIP Detaje

 

E zezë - 2922/402

Xhaketë me jakë të ngritur dhe mëngë të gjata të fryra në supe. Xhepa në pjesën e sipërme me zinxhir. Detaje të rripit me kopsë me buton nga e njëjta copë. Mbyllje përpara me zinxhir.

GJATËSI MODELI: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË STIL NEOPRENO ME RRIP të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË STIL NEOPRENO ME RRIP të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË STIL NEOPRENO ME RRIP të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË STIL NEOPRENO ME RRIP të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË STIL NEOPRENO ME RRIP të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË STIL NEOPRENO ME RRIP të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË STIL NEOPRENO ME RRIP të Zara-s
Pamje 8 nga XHAKETË STIL NEOPRENO ME RRIP të Zara-s
Pamje 9 nga XHAKETË STIL NEOPRENO ME RRIP të Zara-s