XHAKETË PAS TRUPIT Detaje

 

E zezë - 2922/221

Xhaketë me jakë dhe kapak përpara me mëngë të gjata me supe të prera. Xhepa përpara të fshehur nën tegel dhe me fileto në gjoks. Palë e çarë mbrapa. Mbyllje e përparme dopiopetë me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË PAS TRUPIT të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË PAS TRUPIT të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË PAS TRUPIT të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË PAS TRUPIT të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË PAS TRUPIT të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË PAS TRUPIT të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË PAS TRUPIT të Zara-s
Pamje 8 nga XHAKETË PAS TRUPIT të Zara-s
Pamje 9 nga XHAKETË PAS TRUPIT të Zara-s