XHAKETË ME MËNGË VOLUMINOZE Detaje

 

Gri e errët - 1282/002

Xhaketë me jakë. Mëngë të gjata të gufuara në sup me pala. Xhepa të rremë me fileto përpara. Detaje pensash. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË ME MËNGË VOLUMINOZE të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË ME MËNGË VOLUMINOZE të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË ME MËNGË VOLUMINOZE të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË ME MËNGË VOLUMINOZE të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË ME MËNGË VOLUMINOZE të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË ME MËNGË VOLUMINOZE të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË ME MËNGË VOLUMINOZE të Zara-s
Pamje 8 nga XHAKETË ME MËNGË VOLUMINOZE të Zara-s
Pamje 9 nga XHAKETË ME MËNGË VOLUMINOZE të Zara-s