XHAKETË ME EFEKT I GOMUAR Detaje

 

Bezhë - 4341/002

Xhaketë me jakë të ngritur dhe mëngë të gjata me finiturë elastike. Xhepa përpara me zinxhir me ngjitje termike. Mbyllje në pjesën e sipërme me zinxhir me ngjitje termike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË ME EFEKT I GOMUAR të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË ME EFEKT I GOMUAR të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË ME EFEKT I GOMUAR të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË ME EFEKT I GOMUAR të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË ME EFEKT I GOMUAR të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË ME EFEKT I GOMUAR të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË ME EFEKT I GOMUAR të Zara-s
Pamje 8 nga XHAKETË ME EFEKT I GOMUAR të Zara-s