XHAKETË IMITIM KAMOSHI Detaje

 

E zezë - 4341/907

Xhaketë me jakë dhe kapak me mëngë të gjata. Xhepa përpara me zinxhir metalik. Detaj me fjongo në supe. Vendosje rripi nga e njëjta copë me togëz. Mbyllje e përparme me zinxhir metalik.

GJATËSI MODELI: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË IMITIM KAMOSHI të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË IMITIM KAMOSHI të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË IMITIM KAMOSHI të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË IMITIM KAMOSHI të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË IMITIM KAMOSHI të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË IMITIM KAMOSHI të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË IMITIM KAMOSHI të Zara-s
Pamje 8 nga XHAKETË IMITIM KAMOSHI të Zara-s
Pamje 9 nga XHAKETË IMITIM KAMOSHI të Zara-s