XHAKETË DENIM ME GRISJE Detaje

 

E kaltër - 5252/217

Xhup i shkurtër me jakë me kapak përpara dhe mëngë të gjata. Xhepa të mëdhenj me kapak përpara. Detaje me iliqe dhe tegel i shqepur. Mbyllja përpara me kopsa metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË DENIM ME GRISJE të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË DENIM ME GRISJE të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË DENIM ME GRISJE të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË DENIM ME GRISJE të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË DENIM ME GRISJE të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË DENIM ME GRISJE të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË DENIM ME GRISJE të Zara-s
Pamje 8 nga XHAKETË DENIM ME GRISJE të Zara-s
Pamje 9 nga XHAKETË DENIM ME GRISJE të Zara-s